👤محمدحسین روشنک؛ رئیس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مشهد گفت: با وجود تاکیداتی که در باب حمایت از سرمایهگذاری و کارآفرینی صورت میگیرد، فضای سرمایهگذاری در مشهد، آنچنان که باید، مطلوب نیست.
🔺به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی، محمدحسین روشنک، با اشاره به کیفیت نداشتن فضای سرمایهگذاری در کشور، تصریح کرد: این وضعیت در کلانشهر مشهد به مراتب از شدت بیشتری برخوردار است و این در حالی است که جذب سرمایهگذار در هر منطقه و حوزهای، امنیت و مشوق میطلبد؛ سرمایهگذار، ناامنی، رویکرد منفی و نامهربانی را برنمیتابد.
🔺رئیس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی خراسان رضوی تصریح کرد: رویکرد نسبت به سرمایهگذاری در مشهد به گونهای است که سرمایهگذاری، کارآفرینی، اقتصاد و ایجاد اشتغال در اولویت قرار ندارد و این مساله سبب وارد شدن خسارتهای فراوان به سرمایهگذاران و کارآفرینان شده است.
🔺روشنک یادآور شد: شاهد این مدعا آن است که سرمایهگذار، کارخانهای را در محور قوچان از ۵۰ سال پیش ایجاد کرده و با توسعه شهر، به تدریج واحد صنعتی در محدوده شهر قرار گرفته است. اکنون این مسئله کارخانهدار را دچار خسران کرده و مانع فعالیت او شده است. نکته اینکه، در صورت ضرورت ممکن است لازم باشد کارخانه یا بنگاهی به جایی دیگر منتقل شود؛ اما رضایت کامل صاحب کارخانه و سرمایهگذار بایستی جلب گردد.
🔺وی ادامه داد: از سویی، صنعت خراسان در دست بخش خصوصی است و متاسفانه بانکها رغبتی به تسهیلات دهی به بخش خصوصی ندارند. لذا نقدینگی و سرمایههای کلانشهر مشهد به سمت سایر استانها از جمله تهران، اصفهان، شیراز و… برای پرداخت به شرکتهای دولتی و خصولتی سرازیر میشود.
🔺روشنک در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت پروژههای بافت پیرامونی حرم رضوی اشاره و اظهار کرد: در گذشته ۱۰۰۰ الی ۱۲۰۰ کارآفرین برای سرمایهگذار و ۳۰۰ الی ۴۰۰ بنگاه به منطقه ثامن دعوت شده و سرمایهگذاری کردهاند؛ اما سرمایه آنان به مدت ۲۵ سال است که معطل مانده است و در بلاتکلیفی به سر میبرند.