ضرورت کارآفرینی
امروز ما به کارآفرین پروری نیاز داریم به این معنا که برای کاهش نرخ بیکاری و مشکلات موجود اقتصادی نیاز به جامعه ای کارآفرین داریم و در همین راستا باید با حمایت از بخش خصوصی و توجه به ظرفیتهای مغفول جامعه از کارآفرینان حمایت ویژه شود.
با مشاهده قشر جوان تحصیلکرده ای که میخواهند وارد بازار کار شوند به خوبی میتوان دید که تحصیلات آکادمیک صرف برای فرد اشتغال ایجاد نمی کند چون نیازهای جامعه به درستی در مراکز آموزش عالی به دانشجویان آموزش داده نمی شود و این موضوع را میتوان یکی از دلایل بیکاری جوانان تحصیلکرده دانست بنابراین پیشنهاد میکنم نظام آموزشی در شرایط فعلی در جهت کارآفرینی حرکت کند.
یکی از چالشهای مهم امروز کشور سرمایههایی است که در بخش حاشیه نشینی صرف میشود، متاسفانه در حال حاضر با حجم زیادی از حاشیه نشینی در کلانشهرها مواجه هستیم که اکثر این افراد با هدف بهبود شرایط زندگی و اشتغال به حاشیه شهرها مهاجرت کرده اند در صورتی که با کمی توجه به اقتصاد روستایی میتوان معضل حاشیه نشینی را برطرف کرد و بنده راهکار حل این معضل بزرگ را کارآفرینی در روستاها و شهرهای کوچک میدانم.
برخی افراد کارآفرینی را تنها در کارخانه داری میبینند اما باید توجه داشت که حوزه کارآفرینی نباید محدود به صنعت و کارخانهداری شود و کشاورزی، تجارت، خدمات، آموزش و… همگی حوزه کارآفرینی را تشکیل میدهند و هر فردی که حتی در کارگاههای کوچک اشتغالزایی کرده، فرهنگ کارآفرینی را دنبال میکند.
کارآفرینان مشابه ملکه زنبور عسل هستند به این معنا که با وجود ملکه در یک کندو، تعداد زیادی زنبور عسل به کار مشغول میشوند و نقش کارآفرین در سیستم تولید دقیقا مانند ملکه زنبورعسل است.
اگر بتوانیم به تعداد بنگاههای موفق بخش خصوصی کارآفرینان موفق اضافه کنمد هم بیکاری را از بین بردهایم و هم مشکلات ناشی از آن را حذف کردهایم.
به فردی میگوییم کارآفرین موفق که دارای شفافیت در حوزه کسب و کار خود باشد و از سوی دیگر قبول اجرای تعهداتش را در سرلوحه کار خود قرار دهد.
#کارآفرینی #دستکاری_در_ساختارها #بیکاری #روستا #تولید #شاتغال #کسب-و-کار #سرمایه #فرهنگسازی