📌مواضع صریح محمدحسین روشنک، دبیر جبهه مردمی مشهد برای همه در خصوص ریشه مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور در گفتوگو با خبرگزاری صبح مشهد:
⭕️اعتدال با مرگ هاشمی رفسنجانی به حاشیه رفت/ یکدست شدن مدیریت سیاسی کشور مزیت نیست، خسران است!
🔺آن روز که دو رئیس جمهور چهار دوره مدیریت کشور، نوه امام و… در لیست اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نبودند، اما احمدینژاد که عامل نابودی همبستگی مردم و اقتصاد کشور بود و همین حالا هم درباره نظام و مقام معظم رهبری بدگویی و توهین میکند حضور پیدا کرد، برخی مشکلات قابل پیشبینی بود.
🔸شورای نگهبان اصلاحطلبان و حتی معتدلین چون لاریجانی را از انتخاب حذف و فقط یک گروه را در انتخابات مجلس، ریاستجمهوری و حتی شورای شهر تأیید کرد و اجازه نداد مردم بویژه جوانان و نوجوانان در انتخابات خود را نشان داده و تخلیه کنند، ضربهای دیگر به همبستگی جامعه، حوزه سیاسی و مدیریتی کشور وارد شد…
🔺کشور ما تنها در زمان ریاست جمهوری آیتالله خامنهای که همزمان با دفاع مقدس بود و بعد از آن دوران سازندگی عملکرد خوبی داشت، در زمان جنگ با اینکه نه ارتش قوی داشتیم نه سپاه و نه بسیج، کشور با اعمال مدیریت خوب و بهرهگیری از بسیج «معجزه امام» باعث شدند حتی یک وجب از خاک ایران عزیز دست دشمن نماند.
🔸آیتالله خامنهای و آیتالله هاشمی رفسنجانی در دوران جنگ با هدایت امام کشور را بخوبی مدیریت کردند، بعد از جنگ نیز دوره سازندگی اوج پیشرفت ایران در امر سازندگی و سیاست خارجی بود، همانگونه که رهبری انقلاب بیان داشتند، راهآهنسازیها بیشتر در آن زمان انجام شد، ضمن اینکه در کسب رضایت مردم نیز خوب عمل کردند. در دوره خاتمی اگرچه در حوزه اقتصاد، تداوم دوره هاشمی بود؛ اما نشان و اقدامی که سنبل و برند اقتصادی در آن دوره باشد، نداشتیم؛ البته واقعا بسیار بهتر از دو دوره احمدینژاد بود.
🔺در دو دوره ریاست جمهوری احمدینژاد، تقریبا اقتصاد ایران نابود شد؛ بهطوری که در پایان دوره دولت دهم در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفتم بیست سال زمان لازم است که اقتصاد ایران به حالت قبل از شروع دولت احمدینژاد برگردد، که البته حالا میگویم بسیار سخت است که برگردد، به دولت اول روحانی!
🔸اگرچه با کمک هاشمی رفسنجانی کشور توانست تا اندازهای قدمیهایی بردارد، اما در دوره دوم با فوت مرحوم هاشمی، هر دو جناح چپ و راست اجازه ندادند دولت روحانی کار کند، ضمن اینکه شخص روحانی و اطرافیانش نیز اداره کشور را رها و کار موثری انجام ندادند.
🔺من روز بعد از این صحبت دکتر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست سران سه قوه که گفته بود «بحمدالله اکنون همه یکدست و یکپارچه شدهایم»، طی یادداشتی عنوان کردم یکپارچه شدن سیاسی در مدیریت کشور، یک امتیاز یا موفقیت محسوب نمیشود بلکه یک خسارت است.
🔸عدم موفقیتآمیز بودن مذاکرات ایران و عربستان، چرخش ایران به سمت شرق و پیوستن به پیمان شانگهای، عدم امتیاز دادن در مذاکرات هستهای، عدم ارسال پیام تسلیت برای مرگ ملکه انگلستان و شایعات در رابطه با ارسال پهباد به روسیه در خلال جنگ با اوکراین و برخی موارد دیگر باعث شد غربیها این حوادث را برنامهریزی، رهبری و هدایت کنند.
🔺پیمان شانگهای و چرخش ایران به سمت شرق که واقعا معلول فشار غربیها به ایران بود، باعث شده غربیها و غربگرایان داخلی نگران شوند؛ چرا که موقعیت ایران برای غرب بسیار حیاتی، استراتژیک و سرنوشتساز است، ضمن اینکه تاریخ نشان میدهد فراریان از ایران نیز بیشتر در غرب جا خوش کردهاند، همچنین بطور سنتی ایرانیهای تحصیل کرده در خارج، دو تابعیتها و دارندگان ویلا در خارج و … مربوط به کشورهای غربی بوده و هستند.
🔸وقتی ایران بعد از ظریف در بحث هستهای تقریبا از میز مذاکره کنار کشید و امتیاز مورد انتظار غرب را نداد و نخست وزیر عراق نتوانست توافق بین ایران و عربستان را کامل کند، شبکه اینترنشنال (سعودی) که برای مقابله با ایران راهاندازی شده است بیش از پیش فعال شد.
🔺بی بی سی که متعلق به خاندان شاه انگلیس است، بعد از عدم ارسال پیام تسلیت ایران برای مرگ ملکه انگلستان، تصمیم به انتقام از ایران گرفت. این موارد بخشی از عوامل خارجی بودند که موجب هماهنگی و تشکیل یک ستاد بسیار قوی و وسیع با پشتیبانی مالی سنگین آمریکا، عربستان، اسرائیل و انگلیس علیه ایران شده است.
🔸از جمله عوامل داخلی تاثیرگذار نیز درخصوص اتفاقات اخیر کشور عدم حضور همه خبرگان و مدیران عالی ادوار گذشته کشور در مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای نگهبان و همچنین مدیریت بد صداوسیما بوده است.