logoooo

بی عدالتی میان تشکل‌های استانی و پایتخت

❇️ بی عدالتی میان تشکل‌های استانی و پایتخت

👤محمدحسین روشنک، رئیس کانون كارآفرينان خراسان رضوي در نشست روسای تشکل‌های وابسته اتاق در خراسان رضوی

♦️تشکل های استانی از بی عدالتی رنج می‌برند. در تهران تشکلی تحت عنوان تشکلی ملی ثبت می‌شود که البته ما آن را ملی نمی‌دانیم چون اگر ملی باشد بخشی از بودجه هایی که به آن تعلق گرفته باید به استان ها اختصاص پیدا کند اما این اتفاق نمی افتد و فقط در اسم نام «ملی» را یدک می کشند. تشکل های مستقر در پایتخت از چند امتیاز استفاده می کنند که ما در استان ها از آن بی بهره ایم؛ یکی از این امتیازات، داشتن نماینده در کمیسیون های اتاق ایران است درحالی که یک نفر باید تلاش بسیاری کند تا رای بیاورد و روی صندلی هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بنشیند. امروز چند برابر تشکل های مرکز، در استانها عضو تشکل وجود دارد و این حق از آن ها دریغ شده است. درخواست داریم تا راه حلی برای این موضوع در نظر گرفته شود.

♦️تشکل های زیرمجموعه اتاق باید «کارت بازرگانی محور» باشند، این‌طور نباشد که هرکسی در تشکل حضور یابد و بگوییم این تشکل مربوط به اتاق است. درخواستم از هیات رئیسه اتاق ان است که در کمیسیون‌ها به این موضوع توجه شود. به طور قطع تشکل‌ها باید مرکز ثقل اتاق باشند و اتاق در این زمینه غفلت نکرده و در انتخابات غیر از دو سه تشکل، همه پای کار بودند.

♦️وزارت صمت به دنبال فرافکنی شکست‌های خود در طول سال های گذشته وبعد از ادغام وزارتخانه هاست. وزارت صمت در ماموریت خود به شدت شکست خورده و نتوانسته وظایفش را انجام دهد اما نماینده اش به راحتی در رسانه ملی اتاق را در انجام ماموریتی که دقیقا طبق قانون موظف است انجام دهد، مقصر جلوه می‌دهد.

♦️مسئولیت عدم توفیق سازمان‌های زیرمجموعه وزارت صمت و وزارت اقتصاد را به گردن اتاق می‌اندازند درحالی‌که اتاق کارت بازرگانی را طبق قانون صادر می‌کند. باید از مسئولان بپرسیم که چرا ضعف‌های خود را به گردن نمی‌گیرند؟ کدام یک از آن‌هایی که کالا با کارت اجاره ای وارد کرده اند، برای سازمان مالیاتی و گمرک غیرقابل شناسایی هستند؟ مگر می‌شود کالایی از گمرک ترخیص شود که یک ترخیص کار پای آن نباشد؟ گمرک ترخیص کار را به خوبی می‌شناسد و خوب می داند کالا متعلق به چه کسی است اما چرا موضوع را پیگیری نمی‌کند؟

♦️می گویند چند ده هزار میلیارد تومان به خاطر کارت های بازرگانی صادر شده از بین رفته اما همه دارندگان این کارت ها را وزارتخانه ها و سازمان های ملی می شناسند.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}